Ontspannen en opgeladen weer aan ’t werk!

Donderdag 12 april werden maar liefst 15 medewerkers uitgedaagd, om uít hun dagelijks werk, ín het moment te stappen. De workshop Laad me met rust, die Monita van MOment tijdens de Vitaliteitsweek hield duurde 1,5 uur, maar als je geen tijd had 2 uur).

‘Niks moet, niksen mag!’

Bij binnenkomst vertelde de poster op de deur om je zorgen en je schoenen buiten te laten staan.

Bovendien gold er maar één regel ”Niks moet, niksen mag!” en daar heeft iedereen zich keurig aan gehouden. Tijdens een voorstelrondje aan de hand van een gekozen foto’s vertelde iedereen aan elkaar wat voor hem of haar ontspanning is.
Vervolgens werd er een vitale en een creatieve opdracht uitgevoerd om bewust te worden van je energiebalans en hoe opgeladen jouw batterij op dat moment was.
Tussendoor werd er gesmuld van de dadels, chocola en druiven en maakte de kussentjes op de grond deze kleurrijke middag tot een ontspannen feestje.

De workshop werd afgesloten met een rustige ademhalingsoefening die je ook tussen je werk door kunt uitvoeren om een ontspannen werkdag te beleven zónder stress!

Het was Monita haar eerste workshop vanuit haar startende onderneming MOment (naast haar werk bij Woonwaard). MOment is dé persoonlijke oplader voor een vitaal, creatief en ontspannen leven en verzorgd workshops en (stoel)yogalessen, privé en bij bedrijven.
Wil je meer weten over MOment? Neem dan eens een kijkje op haar website www.laadmemetrust.nl