Vacatures landelijk (Kansenportaal)

In het Kansenportaal van FLOW vind je vacatures en andere kansen die door corporaties zijn geplaatst. Dus ook stage- en werkervaringsplekken.vind je vacatures  en stages bij andere corporaties.

kansenportaal

Over het Kansenportaal

Op het Kansenportaal kun je landelijke vacatures zoeken bij woningcorporaties. Om in de vacatures en stages te kunnen zoeken, moet je een digitaal cv aanmaken. Het is eenvoudig en een paar gegevens zijn al voldoende. Interessante vacature of stage gevonden? Je kunt direct reageren. Ook kun je – als je dit wilt – zichtbaar zijn in een kandidatenoverzicht. Hierdoor ben je te vinden voor bijvoorbeeld hr-medewerkers van de deelnemende corporaties. Laat je zien!

FLOW

FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) is eigenaar van het Kansenportaal. FLOW zet zich sinds 1989 in voor de scholing en ontwikkeling van alle corporatiemedewerkers in Nederland. Ze wil de corporatiebranche vernieuwen en verder ontwikkelen. Dit doet ze door de kennis, opleiding en loopbaan van corporatiemedewerkers te versterken, en de arbeidsfitheid en werkomstandigheden te verbeteren. Maar ook ontwikkelt FLOW instrumenten voor werkgevers en stimuleert onderzoek.