Vacatures landelijk (Kansenportaal)

Zorg dat je eerst bent ingelogd op Kansenportaal voor een doorlink naar deze vacatures. Op het Kansenportaal vind je ook de vacatures  en kansen bij andere corporaties. Hieronder vind je een greep uit recente vacatures.

Business Analist Vastgoed – De Key (reageren voor 9 november)
Manager programmateams – De Key (reageren voor 20 oktober)
Ontwikkelaars Nieuwbouw (medior en senior) – Eigen Haard (reageren uiterlijk 25 september)
Senior medewerker projectbegeleider Save – Eigen Haard (reageren uiterlijk 24 september)

Over het Kansenportaal

Op het Kansenportaal kun je landelijke vacatures zoeken bij woningcorporaties. Om in de vacatures en stages te kunnen zoeken, moet je een digitaal cv aanmaken. Het is eenvoudig en een paar gegevens zijn al voldoende. Interessante vacature of stage gevonden? Je kunt direct reageren. Ook kun je – als je dit wilt – zichtbaar zijn in een kandidatenoverzicht. Hierdoor ben je te vinden voor bijvoorbeeld hr-medewerkers van de deelnemende corporaties. Laat je zien!

Een uitgebreide instructie over Kansenportaal vind je hier.

FLOW

FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) is eigenaar van het Kansenportaal. De komende maanden gaat FLOW samen met de projectleiders van de deelnemende regio’s bekijken hoe het Kansenportaal verder kan worden uitgebreid naar intrasectorale kansen.

FLOW zet zich sinds 1989 in voor de scholing en ontwikkeling van alle corporatiemedewerkers in Nederland. Ze wil de corporatiebranche vernieuwen en verder ontwikkelen. Dit doet ze door de kennis, opleiding en loopbaan van corporatiemedewerkers te versterken, en de arbeidsfitheid en werkomstandigheden te verbeteren. Maar ook ontwikkelt FLOW instrumenten voor werkgevers en stimuleert onderzoek.