Training Relaxed en Slagvaardig tijdens een lastig gesprek

Effectief blijven wanneer je ‘het warm krijgt’ in een voor jou lastig gesprek

Loop jij wel eens de deur uit terwijl je denkt: mmmm, dat gesprek liep heel anders dan ik mij had voorgesteld. Of je gaat een kamer in met het idee: hoe ga ik dit in hemelsnaam aanpakken? En ken je gesprekken die je liever uit de weg gaat of die je maar blijft uitstellen? Nu, voor dat soort situaties bieden wij deze training.

Nog even terugkomend op gesprekken die knap lastig kunnen zijn

Hoe ga je het gesprek aan met je leidinggevende over je werk of loopbaan? Of met een huurder over overlast of huurachterstand? Denk ook aan een stroef gesprek met een gemeenteambtenaar of het stopzetten van de samenwerking met een bedrijf. En nog zo’n fijne: hoe geef je een naaste collega op een goede manier feedback? Hoe fijn zou het dan zijn om er achter te komen waardoor een gesprek anders loopt of vooraf lastig aanvoelt én dat je weet hoe je dat anders kunt doen?

Daarvoor is nou precies de training ‘Relaxed en slagvaardig tijdens een lastig gesprek’

Het bedrijf Lab V ontwikkelde een programma voor een dag. Marieke Dijkema is je trainer en inspirator. Vooraf vragen ze je om een specifieke situatie te beschrijven die voor jou qua communicatie valt onder ‘lastige situatie’. Je krijgt in de ochtend handvaten vanuit de theorie. Niet alleen in woorden, maar ook in beelden en je oefent hiermee. In de middag gaan jij en de overige deelnemers praktisch aan de slag met jullie eigen vraag en oefenen met een acteur.

Oeps, oefenen met een acteur, dat is juist voor mij een lastige situatie…

Dat kunnen wij ons indenken, maar daar is het nu helemaal voor bedoeld. Soms is een stap uit je comfortzone, experimenteren met ander gedrag in een veilige omgeving juist de leerervaring die je verder brengt. De volgende stap is toepassen in de praktijk. En daar sluit je de dag mee af, een afspraak of plan voor de dagen erna.

Wanneer is de training?

De training is op 25 juni 09.00 tot 16.30 uur, bij Pre Wonen in Velserbroek. Tussen de middag staat de lunch voor je klaar.

Wat zijn de kosten?

Het maximum aantal deelnemers is 10. De prijs is € 350,- p.p. voor de hele dag. Je kunt hiervoor je loopbaanontwikkelingsbudget inzetten. Bij minder dan 10 deelnemers kan de prijs maximaal oplopen tot € 430,- p.p.

Grijp je kans en meld je snel aan

Doe mee met deze leerzame dag en stuur je aanmelding uiterlijk 4 juni naar mbinnerts@wst-hetgrootslag.nl

Twijfel je nog en wil je meer informatie?

Bel of mail me gerust via 06-58709534 of mbinnerts@wst-hetgrootslag.nl