Waarom een training Omgaan met veranderingen?

Verrassingen en verandering horen bij het leven en zijn onvermijdelijk. Het is soms spannend en uitdagend, en zolang je er zelf voor kiest is het best leuk. Het loopt vaak anders dan jij dacht. En als je de veranderingen niet zelf bepaalt, kan dat heel vervelend zijn. Soms wil je krampachtig proberen een situatie te handhaven, vaak is dit weinig succes vol. Stilstaan is de stroom stoppen.

Deze training gaat ervoor zorgen dat jij beter met de veranderingen kan omgaan. Het laat je zien dat je altijd keuzes kan maken in het leven en leert je erop vertrouwen dat er altijd een weg is, dat je ervan leert en groeit. Je wordt flexibeler en blijft in de regie. Je leert comfortabel te zijn in een oncomfortabele situatie.

Datum en locatie

Donderdag 20 september van 9:00 tot 16:00 uur. De training duurt een dag en wordt gegeven bij Parteon in Wormerveer.

Kosten

De kosten zijn 100 euro per deelnemer, te betalen vanuit jouw persoonlijk opleidingsbudget (ook wel bekend als ILO of POB). De training is inclusief lunch.

Aanmelden

De trainingen worden gegeven door Martin West (Pré Wonen). Aanmelden kan via mailto:info@projectloopbaan.nl of bij martinwest@prewonen.nl Meld je snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt. Heb je vragen over de inhoud van de training, neem dan gerust contact op met Martin West van Pré Wonen, 06-52572009 of Martinwest@prewonen.nl.

Meer informatie