werken bij een woningcorporatie

Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen?

De corporatiesector heeft nieuwe mensen nodig voor de opgaven nu en in de toekomst. Daarom ontwikkelde Aedes een video en de online arbeidsmarktcampagne Werk aan Wonen die 9 juli van start is gegaan.

Samen met een werkgroep P&O-professionals van woningcorporaties maakte Aedes nieuw promotiemateriaal voor de corporatiesector. Ook is een wervingsvideo gemaakt waarmee jonge mensen enthousiast worden gemaakt voor werken bij een woningcorporatie. De medewerkers die te zien zijn in de video zijn corporatieprofessionals die hun enthousiasme over hun werk graag op deze manier delen.

Sectorcampagne Werk aan Wonen

Op 8 juli lanceerde Aedes-voorzitter Martin van Rijn de wervingsvideo Werk aan Wonen tijdens een inspiratiewebinar. Daarmee gaf hij het startsein voor de bijbehorende online arbeidsmarktcampagne. Want corporaties hebben de juiste mensen in de sector nodig voor de opgaven van morgen. Met de start van de online sectorcampagne willen we bijdragen aan de werving van nieuwe jonge medewerkers. De sociale-media-campagne is gestart op 9 juli en gaat een jaar lopen. De video is door  P&O-ers en communicatieprofessionals van de corporaties ook te gebruiken voor eigen (lokale) werving en selectie.

Lees meer over de campagne op de website van Aedes.