Veel belangstelling voor vitaliteitprogramma

Wat een animo was er de afgelopen tijd voor ‘vitaliteit’. In totaal waren er 146 inschrijvingen voor de diverse activiteiten. Yoga op een matje, yoga op een stoel, en in een paar minuten was je gerekt en gestrekt en kon je er weer tegen aan.

Dichter bij jezelf komen

In september wordt voor de derde maal het Webinar ‘voluit leven zonder handrem’ gegeven. Er is een grote belangstelling voor zelfontwikkeling en zingeving. Heel informatief waren de workshops over de overgang. Deelnemers lieten weten dat dit een onderwerp is waar niet makkelijk over gesproken wordt op het werk. Een oproep om het bespreekbaar te maken, zodat hier rekening mee gehouden kan worden in het werk.

Wil je het zelf ervaren? Houd de berichtgeving over de workshops in de gaten

Deelnemers van de workshop ‘vitaal de zomer in’ hebben tips ontvangen voor een gezonde leefstijl en zijn klaargestoomd om fit de zomer door te komen. Al met al hebben we met elkaar op verschillende terreinen aan onze conditie gewerkt. En het is nog niet afgelopen! De maand september staat in het teken van de FLOW Quickscan en de online stressmanager en wederom een Webinar van Ontlaat over voluit leven zonder handrem. Houd de berichten over het vitaliteitsprogramma op Intranet in de gaten, in de nieuwsbrief, en op de website www.projectloopbaan.nl.