Nieuwe corporatieprofessionals bij elkaar gebracht

Nieuwe collega’s maakten kennis met de sector en met elkaar. Luisteren, stelling nemen, netwerken. Daar bestond de middag uit en …… zoals bleek na het invullen van de evaluatie …. dat was zinvol, leuk en beviel goed.

Eerst nam Sjoerd Hooftman, directeur-bestuurder Woonopmaat iedereen mee in de dienstverlening 2.0.
Hij sprak over de omslag van de corporatie van toen naar die van de toekomst. Verwachten huurders dienstverlening gelijk aan bijvoorbeeld Coolblue, 24/7 on demand?  De eerste virtuele medewerker komt er aan.  Nieuwe woonoplossingen zoals Riekerhaven, Reigershoeve of Jongeren in je achtertuin.
Het was niet alleen luisteren. Sjoerd ging ook in gesprek met de nieuwe collega’s aan de hand van stellingen.

Marieke van Kilsdonk, Marijke Binnerts en Linda Bult vertelden over het doel en de mogelijkheden van Project Loopbaan. Eline Deken van Intermaris deelde haar ervaring als projectmedewerker. Zij denkt mee en ondersteunt bij de uitvoering van bijvoorbeeld deze bijeenkomst, het inspiratie-event op 10/10, de ms office opfriscursussen uit 2018 et cetera. Hiermee breid je je kennis en je netwerk uit. Dat kun jij ook doen! Weten wat mogelijk is, bel of mail Marieke, Linda of Marijke.

En toen was het tijd voor de speeddates. (Werk)ervaringen zijn gedeeld, contacten voor nu en later zijn gelegd. Aan gesprekstof was geen gebrek.

Voor herhaling vatbaar? Ja is de conclusie. In de woorden van Sjoerd Hooftman: ‘Goed om de nieuwe corporatieprofessionals bij  elkaar te brengen! Samen kunnen we de nieuwe uitdagingen in de branche zeker aan!’ Eind 2019 of begin 20120 zullen er vast voldoende nieuwe collega’s zijn om een zelfde bijeenkomst aan te bieden.