Leidinggeven in Coronatijd: FLOW biedt kosteloos online persoonlijke coaching voor leidinggevenden

Leidinggeven in Coronatijd is belangrijker en misschien wel uitdagender dan ooit. Van meerdere leidinggevenden horen wij dat zij het leidinggeven op dit moment niet altijd makkelijk vinden. Misschien geldt dat ook voor jou. Hoe fijn zou het zijn als je in een vertrouwelijke setting kunt sparren over waar je tegenaan loopt en de dilemma’s die je ervaart, zodat je jouw uitdagingen kunt omzetten naar kansen voor verdere ontwikkeling en groei in je leiderschap. Met hulp van FLOW kunnen we je kosteloos (online) persoonlijke coaching door Karin Eisenga aanbieden. Misschien is 1 gesprek al voldoende voor je, misschien heb je behoefte meerdere contactmomenten. Samen met Karin bespreek jij wat je nodig hebt.

Wie is Karin Eisenga?

Karin is als trainer/coach van het programma Leiderschap & Veranderkracht verbonden aan FLOW. Ze is daarnaast als NLP trainer verbonden aan trainingsinstituut Mind Academy en begeleidt vanuit haar eigen bedrijf leidinggevenden en professionals in leiderschapsontwikkeling, talent- en loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Daarnaast is Karin ervaringsdeskundig: zij stuurde eerder een landelijk team aan waardoor zij op afstand moest leiding geven.

Hieronder stelt ze zich aan je voor….

Hallo! Ik kan me voorstellen dat je iets meer over mij wilt weten voordat je beslist of je van dit aanbod gebruik wilt maken. Ik stel me graag aan je voor.
Ik ben geboren in een ondernemersgezin. Mijn ouders hadden een winkel, waar ik al jong achter de toonbank hielp. Na mijn studies bedrijfskunde en organisatiesociologie startte ik mijn loopbaan in het bankwezen. Ik ontwikkelde mij tot een gedreven carrièrevrouw met een sterke affiniteit voor de ontwikkeling van mensen in organisatie. Ik werkte onder meer als talent manager, HR business partner, project- en verandermanager en leidinggevende bij ABN AMRO, UWV en in onderwijsorganisaties. De zakelijke en persoonlijke uitdagingen die ik op mijn pad kreeg, brachten me ertoe te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en zo kwam ik onder meer in contact met mijn diepere drijfveer om mensen te willen inspireren en ondersteunen om hun potentieel ten volle te benutten. We kunnen zoveel meer dan we denken! Met veel plezier volgde ik diverse opleidingen in coaching, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk.

Spiegelen en uitdagen

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig adviseur, trainer en coach. De combinatie van mijn brede werkervaring en gedegen opleidingsachtergrond ervaar ik als een pré. Hierdoor ben ik zowel ervaringsdeskundige als professional en ik hoor vaak dat mijn klanten dat heel prettig vinden. Mijn stijl is informeel en open, betrokken en ondersteunend. Soms zal ik ook spiegelen en uitdagen. Altijd met respect en vanuit de positieve intentie om je te laten groeien. Eigen regie en verantwoordelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Jouw doel staat centraal. Ik help je om belemmeringen op te sporen, nieuwe perspectieven te ontdekken, in contact te komen met je eigen hulpbronnen en je grenzen te verleggen. Mail of bel me gerust om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.

Karin Eisenga
06 29 38 97 73
karin.eisenga@verdercompany.nl
www.verdercompany.nl

Als je graag met Karin in gesprek wilt, neem dan contact op met haar of met je HR-adviseur. Karin kan je vertellen hoe je deze coaching gratis via FLOW kunt aanvragen.