Introductie-ochtend nieuwe collega’s

18 september was de introductie-ochtend voor nieuwe collega’s uit de branche. Het was een inspirerende en nuttige bijeenkomst!

Hoe zag de ochtend eruit?

We zijn gestart met speeddates en hebben elkaar op die manier leren kennen.  Daarna vertelde Chris Pettersson, Directeur-Bestuurder van Velison Wonen, ons over de geschiedenis en het heden van de corporatiesector. Wist je dat er vroeger ‘tussenhuizen’ bestonden zonder ramen? Kun je je voorstellen dat je in een huis woont zonder ramen?

Vervolgens vertelde Kirsten Vlaanderen wat FLOW is en wat FLOW allemaal kan bieden. Van een Quick Scan hoe het met je gaat tot en met Loopbaan paden. Ken je FLOW nog niet? Neem dan eens een kijkje op www.flowweb.nl. Of vraag je HR adviseur naar meer informatie.

Daarna speelden we het spel Monopoly. In vier groepen gingen we aan de slag om een wijk zo goed mogelijk in te richten. Dat was zo makkelijk nog niet, met zo veel verschillende wensen van alle stakeholders, zoals de gemeente, stichtingen van ouderen- en jongerenzorg, bedrijven in de regio, etc. We leerden het speelveld van de corporaties op een spelenderwijze kennen.

Tijdens een gezamenlijke lunch werd er nog gezellig nagepraat. Al met al een geslaagde ochtend!

Ook interesse?

Wil je ook graag deelnemen aan een introductie-ochtend? In november is de volgende! Op donderdagochtend 23 november van 9 – 13 uur in Alkmaar. Aanmelden kan bij je HR adviseur.