Op zoek naar een andere functie? Ik zoek met jou mee!

Weet jij al precies wat je wil? Dan is een loopbaangesprek niet meer nodig! Maar ben je toe aan een volgende stap binnen jouw eigen organisatie of een andere woningcorporatie, of misschien wel in een andere branche? Ik kan je hierbij helpen.
Maak een afspraak voor een gesprek en we bespreken jouw gewenste loopbaanrichting.

Is jouw curriculum vitae nog wel van deze tijd?

Solliciteren is voor de meesten van ons geen dagelijkse business. Of het nu gaat om een interne functie of om een vacature bij een andere woningcorporatie of organisatie, het is wel belangrijk die eerste indruk! Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en mail mij jouw documenten voor feedback en tips. Ook kunnen we samen een sollicitatiegesprek voorbereiden.

Kansenportaal – alle vacatures in de branche op een rij

Op de hoogte blijven van de vacatures in de branche kan natuurlijk via onze website. En daarnaast via het Kansenportaal van FLOW. Niet alleen de website van FLOW maar ook het Kansenportaal is vernieuwd. Hier vind je alle vacatures in de branche in Nederland. Het is ook mogelijk om een eigen profiel aan te maken en zo zelf aan te geven dat je op zoek bent naar een andere baan. Interessant? Kijk eens op kansenportaal.flowweb.nl/

Mijn contactgegevens

linda@projectloopbaan.nl
telefoon: 06-50 52 21 51
Meer informatie over mijzelf vind je op http://lindabult.nl/ of Persoonlijk loopbaan-en scholingsadvies 
Of maak een connectie via LinkedIn: Linda Bult

Wil je ervaringen lezen van collega’s die een gesprek met me hebben gehad? Lees hun ervaringen.

Links naar:
– LinkedIn
– Loopbaanbudget
– Vacaturepagina Project Loopbaan