Ik zoek loopbaan- of scholingsadvies

Als je op zoek bent naar vrijblijvend loopbaan- of scholingsadvies, of je wilt gewoon je loopbaan eens tegen het licht houden en kijken welke mogelijkheden er zijn, dan ben je bij Project Loopbaan aan het goede adres. We bieden verschillende mogelijkheden om je te oriënteren op de toekomst. Binnen of buiten de corporatiesector.

Linda Bult2 600px

Loopbaancoach/matchmaker Linda Bult

Wil je met een professional sparren over je toekomst of je huidige functie? Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk (leer)project (bijvoorbeeld in combinatie met je huidige werk), een andere functie of een klus, binnen of buiten de sector? Leg jouw vraag dan neer bij Linda Bult, loopbaancoach van Project Loopbaan.

voor wie

Voor wie is Project Loopbaan?

Werknemers die goed op hun plek zitten presteren beter én zijn gelukkiger. Alleen dat is al een goede reden om regelmatig te checken of je functie nog bij je past. Ook al zie je er tegenop met je loopbaan aan de slag te gaan, toch willen we je uitnodigen de eerste stapjes te zetten. Lees er meer over.

Movies 600x400

Ik weet niet wat ik wil

Wil je graag de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Er zijn trainingen die je laten ervaren hoe je de eerste stappen zet om aan het roer te staan en je richting te bepalen van je eigen loopbaan.

office-594132_960_720

Ik wil een andere baan

Weet je al wat je wilt? Je wilt een andere baan. Hier vind je tips voor cursussen en workshops om de baan te vinden die bij je past.

Werken bij Woonwaard 98 600x400

Persoonlijk advies

Je HR-adviseur helpt je graag meedenken over je toekomst. Volkomen vertrouwelijk! Heb je ideeën of vragen of wil je gewoon een verhelderend gesprek? Maak een afspraak. In Project Loopbaan vinden we elke inspanning om je te oriënteren positief.

Kompas 600x400

Loopbaanbudget

Iedereen die in dienst is bij een corporatie, heeft recht op een individueel loopbaanontwikkelingsbudget.

Logo LinkedIn randje

LinkedIn: professioneel netwerken

LinkedIn is een belangrijk instrument om jezelf te presenteren op de arbeidsmarkt. Voor iedereen! Zorg daarom voor een up-to-date LinkedIn-profiel. We organiseren regelmatig trainingen om je daarbij te helpen. Kijk in de agenda!

Trends 600x400

Trends & arbeidsmarktrapporten

Maak je je zorgen over je baan? Maak je je zorgen over de toekomst en welke ontwikkelingen er op de arbeidsmarkt zijn? Lees de trends en bekijk de rapporten.

Succesverhaal 600x400

Succesverhalen en ervaringen uit de praktijk

Lees persoonlijke verhalen van mensen die de stap hebben gewaagd en hun hart hebben gevolgd. Word jij het volgende succesverhaal? Zou jij op een andere afdeling of bij een andere corporatie willen stage lopen of een week van baan met een ander willen ruilen? Ga erover in gesprek met je manager of HR-adviseur.

Speel het Koerskaartspel

Met dit spel ga je met elkaar in gesprek over werk en toekomst.

dream big-2

Werkgeluk

Hoe krijg je meer plezier in je huidige werk? Lees deze vijf tips.