Even voorstellen

Ik ben senior HR professional, trainer en coach met brede kennis, ervaring én interesse. Ik ondersteun organisaties, teams en mensen graag bij ontwikkelen; stappen zetten, belemmeringen opruimen en groeien. En dat kan op veel verschillende gebieden zijn! Ik geloof in maatwerk: geen standaardprogramma, maar goed afstemming op de behoefte van de ander(en). Mijn passie is groei te weeg brengen. Ik ben enthousiast, resultaatgericht, toegankelijk en sensitief.

Projectleider Project Loopbaan

Samen met de HR adviseurs gaan we Project Loopbaan weer nieuw leven in te blazen en dus mooie dingen oppakken. Komend jaar is dat bijvoorbeeld een banenmarkt organiseren om nieuw talent de sector binnen te halen en zichtbaar te worden bij hoge scholen en universiteiten. Maar daarover horen jullie later meer!

Contactgegevens

Heb je vragen? Of ideeën? Graag 🙂 Je kunt mij bereiken op

marili@projectloopbaan.nl of 06 22 95 67 65.

Marili van Wijk Projectleider Project Loopbaan