Terug van weg geweest – LinkedIn training

Deze training is vol

Maak jezelf zichtbaar!

LinkedIn is anno nu niet meer weg te denken als je je gaat oriënteren op de arbeidsmarkt of gewoon als je in contact wil komen of blijven met bestaande en nieuwe connecties. Wie ben jij en waar ligt je expertise? Wat hebben anderen voor nieuws? Tijdens de training werk je aan een mooi persoonlijk LinkedIn profiel. Je leert hoe je zakelijk een netwerk bouwt en onderhoudt. Hoe maak je connecties, waar vind je banen et cetera.

LinkedIn, voor wie ?

Heb je een profiel maar doe je er niets mee ? Breid je profiel uit en ontdek wat je ermee kunt. Heb je een profiel, kijk je rond op LinkedIn en heb en maak je connecties, dan is er nog meer uit LinkedIn te halen.  Kortom, voor iedereen is er iets te halen. En heb je een specifieke vraag, ook daar is ruimte voor.

Aansluitend aan de training ontvang je de e-learning Mobility @ Work. In 5 modules kun je alle ins- en outs van LinkedIn nog eens doornemen. Daarnaast wordt je profiel gecheckt zodra het klaar is. De e-learning is een half jaar beschikbaar.

Door wie, wanneer en hoe ?

Annelies van Toledo verzorgt ook deze LinkedIn training. Veel collega’s gingen je voor en beoordeelden de training met gemiddeld 8,5. De training is op:

dinsdag 11 mei,  van 09.30 tot 12.30 uur

De training is in principe online, tenzij tegen die tijd blijkt dat het anders mag en verantwoord kan.

Wat zijn de kosten?


Veel kwaliteit voor weinig geld. De kosten zijn namelijk 150 euro ex. BTW. Deze kun je vanuit je loopbaanbudget financieren. We gaan er vanuit dat, als je je opgeeft, je ook inlogt. Ben je er niet, regel dan zelf een vervanger. Het bedrag van 150 euro ex. BTW moet dan wel worden betaald. Je ontvangt nog een bevestiging per mail.

De training is inmiddels vol

Aan de training kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. Reageer snel want vol = vol.
Voor de online training heb je een laptop of surface en een extra scherm nodig.

Doe mee met deze leerzame training en stuur je aanmelding Geef je op via mbinnerts@wst-hetgrootslag.nl tot uiterlijk 16 april.