Agenda

Activiteiten, workshops & trainingen

E-learning Duurzamer WonenWat doe jij morgen

Maand januari 2022
Maand februari 2022

Terugblik activiteiten 2021

We kijken terug op een succesvol 2021 met een vol en interessant programma. Daar zijn we best trots op in een jaar met behoorlijk wat uitdagingen voor iedereen als het gaat om thuiswerken en online werken! In 2021 was er veel aandacht voor vitaliteit, veerkracht en online creativiteit. Bekijk hier de activiteiten van Project Loopbaan in 2021.

Ook in 2022 maken we samen weer werk van jouw loopbaan! Houd deze website en nieuwsbrieven in de gaten voor het aanbod in 2022.

Maak gebruik van je Loopbaanbudget

Medewerkers bij een corporatie, hebben  recht op een loopbaanbudget (ILOB). ILOB staat voor Individueel LoopbaanOntwikkelingsBudget. Het staat ook wel bekend als LOB, POB, Loopbaanbudget. In de cao is vastgelegd dat elke werknemer na afloop van elk fulltime gewerkt jaar 900 euro opbouwt, tot een maximum van 4.500 euro. Je bepaalt zelf waaraan je dit besteedt; voorwaarde is dat de besteding bijdraagt aan je loopbaanontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan training of coaching. Op watdoejijmorgen.nl vind je veel aanbod en kun je via een persoonlijke intake ontdekken wat bij jou past. ILOB is je eigen potje geld dus, waarmee je alles uit je talent kunt halen en mee kunt bewegen met je baan. Maak er gebruik van.