Twee reacties van managers van een bij Project Loopbaan aangesloten corporatie over de coaching die zij bij Karin volgden:

“Ik ging naar Karin omdat ik benieuwd was naar een aantal leiderschapsdilemma’s en die heb ik met haar besproken. Zij geeft daar een duidelijke uitleg bij en geeft ook aan hoe je hier mee om zou kunnen gaan. Daarnaast geeft zo ook methodes mee waar je je voordeel mee kan doen. Het is mij heel goed bevallen en ik ga zeker nog een sessie met Karin doen. Ze is heel toegankelijk en prettig in de omgang.”

“Hoe blijf je op afstand in contact en geef je sturing binnen organisatie met zelforganiserende teams? Met die vraag startte ik de eerste sessie. Karin is een nuchter type met humor, weet de spiegel voor te houden en zit vol tips waar ik in de praktijk wat aan had. Een tweede sessie volgde dan ook snel. Karin heeft mij meegenomen in een aantal leiderschapsdillema’s, tips om te motiveren en het geven van feedback. Ook heeft zij mij geholpen om als single in een thuiswerkklimaat meer balans tussen privé en werk te krijgen. Ik kan Karin aan iedereen aanbevelen, ze komt met vernieuwde inzichten waar ik zelf nog niet aan gedacht had.”